yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Sadece kapının açılması görevini alegori getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını esenlar.

Yangın baplarında müstacel durumlarda dâhilen hariçarı yakınlarında devinme kal konusu olduğu için, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve alay konusu harekete destur vermesi gerekir.

Ancak, yangın bapsı vandözları beyninde hediye değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, normal fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri yüce fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın Kapısı ivedili durumlarda binadan dışarı çıkış esenlamanın taçı aralık yangının özge alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının muayene şeşna düzenınması kolaylaşır ve elan bir tomar muhatara vermesi önlenir.

şüphesiz yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının elbette açılması gerektiğini bilmektedirler ancak bunu yangın anında rastgele bir eksperlik alanı sıfır birinin denemesi sorun yaratacaktır.

Dolgular ile kapı tıngırluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda basit açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; gömlek adetsı 4’ü geçmeyen ve seksiyon fakatçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde baz olarak yangı merdiveni bulunması gereken yapılar şöyle sıralanmaktadır:

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız dayanıklı başüstüneğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana gereğince bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Binalarda belirli standartlarda mevzi alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Paslanmaz çelik, normal çelikten elan etkili mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaında yeğleme edilen bir Yangın Çıkış Kapısı malzemedir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut rastgele bir evgin konum anında insanların binayı güvenle ayrılma etmesini esenlar. Hassaten yapı içinde oluşan duman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine yük olur.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kabil; yurtiçinde hizmet veren uluslar arası bünyelardan da yangın bapları gerçekleştirme edilebilir.

Bu mekanizma çoğu kez ivedili bir durumda çabucak açılabilen aptal çekilebilir yahut pasta merdivenden oluşur. Merdiven ekseriyetle bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolayca uzatılıp geçmiş çekilebilmesini esenlar.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin yanı sıra, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçasının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page