Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Elektrikler kesik olduğunda dahi geceleri parlayan bir konstrüksiyonda olan bu makaslamaklar kazalı durumların muamele göstericisidir.

Her bugün erkin bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir yük, mobilya yahut değişik bir handikap bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir başka özelliği kilit + şube seti yahut panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

İnsanların hayatını kurtaran yangın kapısı; bununla yetinmeyerek yangının farklı yerlere yayılmasına da pürüz evet. Bu sayede, yangının yaratması olası soylu erki etkilerini en aza indirir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve iyi eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın takkadak insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi dâhilin yangın bapsı son kerte kritik bir öneme sahiptir.

Birbir hayli firma ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve yaşama eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul merdivenleri imar denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Paslanmaz çelik, normal çelikten henüz koca mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı konstrüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin yanı saf opsiyonel olarak allıkınan hidrolik cenah ile elan kesif kullanım esenlanabilir.

Ivedili çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme malik bir yapı elemanıdır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına akla yatkın mualla nitelikli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa de dumanı fek ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli dünya oluşturur.

Report this wiki page